UA-71708304-1

Contact

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

(NL) Algemene voorwaarden aangepast op: 13/01/2019

Retourrecht

Als consument heeft u het recht uw bestelling te annuleren, retourneren of ruilen binnen 14 dagen na aankoop.

Uw recht van herroeping vervalt wanneer er schade aan het product is ontstaan doordat u meer heeft gedaan met het product dan nodig om het te beoordelen. Het product moet worden geretourneerd zoals u het heeft ontvangen ongedragen en met aangehechte labels. Dit kunt u doen door het Retour formulier in te vullen en samen met de door u gewenste artikelen terug te sturen, deze verzendkosten zijn voor de consument.

Let op: maatwerk uitgesloten ( zie kopje maatwerk).

Kosten/retour betaling

Wanneer wij uw product in goede orde hebben ontvangen krijgt u het bedrag van het geretourneerde product binnen 14 werkdagen op uw rekening terug gestort. Indien er een productiefout is aan te tonen welke niet gemeld is, dan krijgt u uiteraard het gehele bedrag van ons terug of indien gewenst een nieuw artikel.

Verzending

artikelen die op voorraad zijn worden binnen twee werkdagen verzonden. Niet voorradige producten worden binnen twee weken verzonden mits uw betaling is voldaan.

Levertijden groepen/pakjes op maat 

Voor de levering van grote orders voor bijvoorbeeld groepen of turnpakjes op maat dient u contact op te nemen met het atelier voor de levertijd.

Verzendkosten

JL Turnpakjes hanteert een vast tarief voor de verzendkosten van € 4,50 binnen Nederland. Voor bestellingen naar het buitenland (EU) geld een bedrag van € 13,00.

Het verzenden van pakketjes is op geheel eigen risico van de klant. Lisa Jonkers kostuum atelier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met post bezorging.

Prijzen

Alle prijzen worden vermeld inclusief BTW, de verzendkosten worden later in het bestelproces verrekend. U kunt betalen via verschillende methoden: Ideal, Bancontant M Cash, Overboeking of Paypall. Uw bestelling wordt pas verzonden als uw betaling compleet is.

Garantie

LJ turnpakjes streeft naar de beste kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat een artikel een fabricage fout bevat, in dit geval geven wij 6 maanden garantie op uw aankoop. Deze garantie gaat in vanaf de factuur datum.

Stuur eerst een mail waarin u uw klacht beschrijft en aangeeft het retour te willen sturen voor reparatie. Als er sprake is van een fabricage fout kunt u het artikel opsturen met daarbij een volledig ingevuld Klachtenformulier en een kopie van uw aankoop bewijs. Na ontvangst en beoordeling zal uw product kosteloos worden gerepareerd en indien dit niet mogelijk is ontvangt u een nieuw product.

Wat is een fabricage fout?

Dit is een fout welke niet ontstaan is door:

 • Onjuist gebruik zoals labels uit het product knippen of door u gemaakte verstelwerkzaamheden.
 • Normale slijtage door bijvoorbeeld turn toestellen, peeling of verlies van glitters.
 • Geen of slecht onderhoud van producten zoals het niet wassen van de sportkleding na ieder gebruik

Vervaging of slijtage van stof of het verlies van glitters zijn normale eigenschappen van de stof en daar geven wij dus ook geen garantie op.

 Materiaal

Op onze website vind u een uitgebreide omschrijving van de materialen waar gebruik van wordt gemaakt. Ook vind u op de website enkele wasvoorschriften, er wordt geen garantie gegeven op het verkeerd behandelen van het materiaal.

Maatwerk

Onder maatwerk wordt bedoeld:

 • Aangemeten kleding
 • Kleding met een speciaal ontwerp op maat
 • Gepersonaliseerde kleding bijvoorbeeld naam bedrukkingen.
 • Eigen samengestelde producten.
 • U hebt geen recht op annulering of retournering bij bestelling van bovenstaande producten.

Voor maatwerk wordt altijd gevraagd om een aanbetaling van 30 % van het totaalbedrag.

Voor maatwerk wordt de volgende handelswijze gehanteerd:

 • De klant komt op afspraak naar het atelier om zijn of haar wens door te spreken.
 • In afwachting van de complexiteit van het product wordt eventueel een proefmodel gemaakt en een eerste doorpas ingepland.
 • Samen wordt een deadline afgesproken voor een laatste doorpas. Na deze doorpas wordt nog eenmaal de kleding aangenomen voor eventuele verstelwerkzaamheden.
 • Indien u kiest voor het zelf of elders laten vermaken van kleding, vervallen alle vormen van garantie op uw kledingstuk.

Kopie recht

Alle producten zijn door Lisa zelf ontworpen, alle eigendommen zoals ontwerpen, logo’s, foto’s etc zijn beschermd. Het is niet toegestaan deze eigendommen zonder toestemming door te verkopen, na te maken etc. Doet u dit wel dan riskeert u onmiddellijke rechtsgang.

Kleding welke onder Lisa haar naam gemaakt is en op deze manier wordt uitgedragen naar buiten mag niet zonder toestemming zichtbaar worden aangepast. Dit om de kwaliteit van Lisa haar ontwerp en naam te waarborgen.

Privacy

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Alle klantgegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens door ons opgeslagen en verwerkt. Inlichtingen: U kunt uw persoonlijke gegevens altijd opvragen, corrigeren, intrekken of verwijderen. Neemt u hiervoor contact op met info@lisajonkers.nl. Informatie aan derden: Wij geven uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw adres en e-mailadres, niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

 

Informatieplicht

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden geeft u aan bekend te zijn met alle algemene voorwaarden.

Contact

Lisa Jonkers kostuum atelierTelefoon: +31 413 32 23 35

Mail: info@lisajonkers.nl

Adres: Vondelstraat 14, 5462 CS Veghel ( Geen bezoekadres)

www.turnpakjesjl.nl| www.lisajonkers.nl

KVK: 60160640

BTW: NL204109425B01

IBAN: NL65 RABO 0156 043076

BIC: RABONL2U