UA-71708304-1

Contact

Annuleren/retour

Retourrecht

Als consument heeft u het recht uw bestelling te annuleren of te retourneren binnen 14 dagen na aankoop, hier zitten wel enkele voorwaarden aan verbonden.

Uw recht van herroeping vervalt wanneer er schade aan het product is ontstaan doordat u meer heeft gedaan met het product dan nodig om het te beoordelen. Het product moet worden geretourneerd zoals u het heeft ontvangen ongedragen en met aangehechte labels.

Let op: Turnbroekjes met naam of turnkleding op maat gemaakt kan niet geruild of geretourneerd worden!

Hoe stuur ik mijn product retour?

Het kan altijd voorkomen dat het product niet naar wens is, in dat geval heeft u het recht uw product terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kunt u doen door het Retour formulier in te vullen en samen met de door u gewenste artikelen terug te sturen, deze verzendkosten zijn voor de consument.

Ruilen

U heeft uw product ontvangen en bent toch niet helemaal tevreden om welke reden dan ook, ruilen geld als een nieuwe bestelling. U stuurt uw product terug samen met het Retour formulier, via de webshop kunt u nieuwe producten bestellen.

Kosten/retour betaling

Wanneer wij uw product in goede orde hebben ontvangen krijgt u het bedrag van het geretourneerde product binnen 14 werkdagen op uw rekening terug gestort. Indien er een productiefout is aan te tonen welke niet gemeld is, dan krijgt u uiteraard het gehele bedrag van ons terug of indien gewenst een nieuw artikel.

 

U heeft geen recht op retour wanneer producten speciaal voor u op maat zijn gemaakt of afwijken van onze standaard collectie.