UA-71708304-1

Contact

Betalen

Ideal

Deze betaalmethode kan gebruikt worden door iedereen met een nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je gebruikt de betaalmethode van je eigen bank, hierdoor is deze methode erg veilig. iDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Bancontant  Mister Cash 

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

Overboeking

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling voldoen.

Paypall

In enkele klikken kun je betalingen doen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat u nodig hebt is een PayPal account. PayPal is wereldwijd behoorlijk succesvol.

Betaalgegevens LJ

> BTW: NL204109425B01
> IBAN: NL65 RABO 0156 043076
> BIC: RABONL2U