UA-71708304-1

Contact

Materiaal

Mystique stretch: 82 % Nylon en 18 % Spandex. Bij deze stof wordt er folie over een basis van nylon/spandex gezet met prachtige glitterstof als resultaat. Bij slijtage kan het voorkomen dat de folie vervaagt en de nylon/spandex aan de oppervlakte komt.

Lambada: 82 % Nylon en 18 % spandex: Ook wel ”Shattered Glass” genoemd, bij deze stof is de onderlaag (nylon/spandex) al deels zichtbaar wat zorgt voor een mooi 3D effect. Bij deze stof wordt er een hologram folie over een basis van nylon/spandex gezet met prachtige glitterstof als resultaat.

Velours velvet: 90 % polyester en 10 % Spandex. Deze stof is het meest rekbaar van alle stoffen, de vleug van de stof zorgt voor een mooie diepe kleur. Het is een duurzame stof die veel wordt gebruikt als basis.

Gaas stof met en zonder pailletten: 85 % polyester en 15 % Spandex. Een doorschijnend gaas welke speciaal ontwikkeld is voor de sport en een prachtig 3D effect geeft. Deze stof wordt veel gebruikt voor wedstrijdpakjes, te verkrijgen met of zonder pailletten. Deze stof is meer gevoelig dan andere door de openingen in de stof en de pailletten die erop zijn geplakt met hotfix.

Psychedelic Brights: 80 % Nylon en 20 % Spandex. Een stof met een patroon uit nylon/spandex met daarover een folie welke deels de onderlaag toont.

Stretch garen: Een sterk rekbaar polyester garen welke de beweging in de stof stimuleert en daardoor niet snel breekt.

Gaas met Pailletten Skintone/gold

Gaas met Pailletten Skintone/gold

Gaas Skintone

Gaas Skintone

Psychedelic Brights

Psychedelic Brights

Lambada Mystique

Lambada Mystique

Lambada

Lambada

Velours velvet rood

Velours velvet rood